Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Twenterand PH Achteres 3 en Derde Blokweg 10”

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Twenterand PH Achteres 3 en Derde Blokweg 10”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van donderdag 14 december gedurende zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:   Het ontwerpbestemmingsplan “ Buitengebied Twenterand PH Achter es 3 en Derde Blokweg 10 ”.   De planherziening heeft ten doel om voormalige agrarische bebouwing aan Achteres 3 te Den ham en 3e Blokweg 10 Vroomshoop te slopen en weg te bestemmen. En in het kader van het beleid erventransitie daarvoor in de plaats twee woningen terug te bouwen naast Achteres 3/3a te Den Ham. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.BPBGPHAcht33eBlk10-ont1.   Ter inzage en zienswijzen U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vanaf donderdag 14 december 2023 in te zien. Stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen. Als u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. 17155ed159232cc9fa5863ed292ede96

Gerelateerde berichten