1LIFE

1LIFE is een Kerk gelegen aan Burgemeester Koetjestraat 2 in Vroomshoop.

Meer informatie over 1LIFE in Vroomshoop

1Life is een gemeenschap van mensen die vol passie leven voor Jezus en anderen graag hierover willen vertellen. Ze organiseren regelmatig samenkomsten waar je van harte welkom bent. Het maakt niet uit of je al bekend bent met het geloof of niet, iedereen is welkom. Tijdens deze samenkomsten worden er inspirerende verhalen gedeeld en wordt er samen gezongen en gebeden. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je kunt groeien in je geloof. Dus als je geïnteresseerd bent in het leren kennen van Jezus en het ontmoeten van mensen die dezelfde passie hebben, kom dan gerust eens langs bij een van hun samenkomsten.

Wil je weten wat 1LIFE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 1LIFE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 1LIFE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 1LIFE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar 1LIFE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 1LIFE

Bezoekers bekeken ook