Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Twenterand PH Horstweg 8 en 8a”

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Twenterand PH Horstweg 8 en 8a”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van donderdag 14 december 2023 gedurende zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:   Het ontwerpbestemmingsplan “ Buitengebied Twenterand PH Horstweg 8 en 8a ”.   De planherziening heeft ten doel om voor het slopen van de landschapsontsierende voormalige agrarische gebouwen op het perceel en deze in te zetten voor één compensatiewoning, de overige sloopmeters in te zetten voor het vergroten van deze compensatiewoning en de bestaande bedrijfswoning om te zetten naar een reguliere woonbestemming. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.BPBGPHHorstweg8-ont1.   Ter inzage en zienswijzen U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vanaf donderdag 14 december 2023 in te zien. Stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen. Als u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. 56035cfe07f509232be7f138b6c85d84

Gerelateerde berichten