Ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Twenterand PH Leertendijk 3”

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied Twenterand PH Leertendijk 3”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van donderdag 14 december 2023 gedurende zes weken het volgende ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt:   Het ontwerp wijzigings plan “Buitengebied Twenterand PH Leertendijk 3”.   Het wijzigingsplan heeft ten doel om de niet meer gebruikte agrarische bestemming om te zetten naar een beperkte bedrijfsbestemming voor kleinschalige verhuur van machines. Het identificatienummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1700.BPBGPHLeertendijk3-ont1. Ter inzage en zienswijzen U kunt het ontwerpwijzigingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vanaf donderdag 14 december 2023 in te zien. Stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen. Als u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. 5dba71718af60e3bba383b86e60d0f6a

Gerelateerde berichten