Gemeente Twenterand - inrichten 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen - De Zilvermeeuw ter hoogte van huisnummer 31 te Vriezenveen

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Twenterand - inrichten 2 parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen - De Zilvermeeuw ter hoogte van huisnummer 31 te Vriezenveen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op grond van vorenstaande overwegingen besluiten we: •De Zilvermeeuw in Vriezenveen ter hoogte van huisnummer 31, twee parkeerplaatsen aan te wijzen voor het opladen van elektrische voertuigen, door plaatsing van verkeersbord E4 van bijlage I van het Reglement •verkeersregels en verkeerstekens 1990 met onderbord ´opladen elektrische voertuigen´; •Deze verkeersmaatregelen uit te voeren zoals aangegeven op de bij dit besluit toegevoegde situatietekening met referentie 1265038.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 27-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. 67964108d6674d669e08aca0d18d3cc7

Gerelateerde berichten