Adventure Point

Adventure Point is een Recreatiecentrum gelegen aan Flierdijk 4 in Den Ham.

Meer informatie over Adventure Point in Den Ham

Adventure Point is een activiteiten- en feestlocatie in Den Ham, Twente. Ze bieden diverse activiteiten en arrangementen aan voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. De locatie is gelegen in een recreatiegebied en beschikt over een ruime ontvangstblokhut en 2,5 hectare aan buitensport terrein. Bij slecht weer zijn er ook voldoende indoor mogelijkheden. Veiligheid staat voorop en ze voldoen aan de laatste veiligheidsprotocollen en eisen. Ze hebben verschillende top arrangementen, waaronder de Fat Max Xperience, Mafia Night en het Twents Arrangement. Het reserveringsproces bestaat uit vier stappen: het samenstellen van het arrangement, contact opnemen, het ontvangen van een offerte op maat en het vastleggen van het arrangement. Adventure Point is gevestigd op het adres Flierdijk 4, 7683 RA Den Ham.

Wil je weten wat Adventure Point verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Adventure Point of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Adventure Point? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Adventure Point het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Adventure Point reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Adventure Point

Bezoekers bekeken ook