Afhaalcentrum Chinees Veneberg

Afhaalcentrum Chinees Veneberg is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Molenstraat 13a in Den Ham.

Meer informatie over Afhaalcentrum Chinees Veneberg in Den Ham

Chinees-Indisch afhaalrestaurant Pan/Veneberg Den Ham heeft openingstijden van dinsdag tot en met donderdag van 16:00 tot 21:00 uur en op vrijdag tot en met zondag van 11:30 tot 21:00 uur. Het restaurant is gevestigd aan de Molenstraat 13a in Den Ham en is te bereiken via telefoonnummer 0546 673742. Op hun website, Chineesveneberg.nl, zijn diverse menu's te bekijken, op te slaan of uit te printen. Daarnaast zijn er links te vinden voor afhaal, maandmenu's en catering. Het restaurant is ook te volgen op Facebook, waar de meest recente aanbiedingen en acties worden gedeeld.

Wil je weten wat Afhaalcentrum Chinees Veneberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afhaalcentrum Chinees Veneberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afhaalcentrum Chinees Veneberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afhaalcentrum Chinees Veneberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Afhaalcentrum Chinees Veneberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afhaalcentrum Chinees Veneberg

Bezoekers bekeken ook