Akroh Slijtlagen B.V.

Akroh Slijtlagen B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Dorpsstraat 20 in Den Ham.

Meer informatie over Akroh Slijtlagen B.V. in Den Ham

Akroh Slijtlagen is een specialist in oppervlaktebehandeling van asfaltconstructies. Ze hebben vakmensen die de levensduur van asfalt verlengen door het aanbrengen van slijtlagen, het vullen van scheuren en het uitvoeren van kleinschalige reparaties. Ze bieden verschillende oppervlaktebehandelingen aan, zoals Sami, sealen/verjongen en scheur vullen. Op hun website zijn alle producten te bekijken. Daarnaast laten ze verschillende projecten zien waar ze aan hebben gewerkt, zoals het aanbrengen van oppervlaktebehandeling op de zeedijk in Eemshaven en het verjongen van asfaltverharding in Zeist. Het bedrijf is gevestigd aan de Energieweg 20 in Westerbroek en is bereikbaar via e-mail en telefoon. Ze hebben ook social media kanalen waarop ze updates delen.

Wil je weten wat Akroh Slijtlagen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Akroh Slijtlagen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Akroh Slijtlagen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Akroh Slijtlagen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Akroh Slijtlagen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Akroh Slijtlagen B.V.

Bezoekers bekeken ook