Autobedrijf Bakker V.O.F.

Autobedrijf Bakker V.O.F. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Schapenweg 8 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Autobedrijf Bakker V.O.F. in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Autobedrijf Bakker Westerhaar is al meer dan 30 jaar actief als onafhankelijk, universeel autobedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van alle merken auto's en hebben een goed uitgeruste werkplaats met moderne apparatuur. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om een occasion te kopen en een auto te leasen, zowel nieuw als tweedehands. Bij het leasen van een auto is alles inbegrepen, zoals de all-risk verzekering, onderhoud, banden, pechhulp en wegenbelasting. Alleen de brandstofkosten zijn nog voor eigen rekening. Autobedrijf Bakker hecht veel waarde aan persoonlijk contact met klanten en staat altijd klaar voor een kopje koffie en een gezellig praatje. Daarnaast bieden ze ook APK-keuringen aan en zijn ze een erkend leerbedrijf. De openingstijden zijn niet vermeld in de tekst.

Wil je weten wat Autobedrijf Bakker V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Bakker V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Bakker V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Bakker V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Autobedrijf Bakker V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Bakker V.O.F.

Bezoekers bekeken ook