Autoschade Kelder

Autoschade Kelder is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Kanaalweg Noord 65 D in Vriezenveen.

Meer informatie over Autoschade Kelder in Vriezenveen

Autoschade Kelder is een schadeherstelbedrijf dat is aangesloten bij de FOCWA. Ze zijn gespecialiseerd in het repareren van personenauto's en bedrijfsauto's tot 3500 kg. Ze hebben alle benodigde faciliteiten om een beschadigde auto weer in de originele staat af te leveren. Kwaliteit staat voorop en hiervoor maken ze gebruik van moderne hulpmiddelen en de nieuwste technieken. Ze werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen en worden door sommige maatschappijen gezien als een van de beste bedrijven in hun vakgebied. De reparaties zijn van zo'n hoge kwaliteit dat ze een garantie van 4 jaar bieden, en als de fabrieksgarantie langer is, blijft deze van kracht. Naast het herstellen van schades bieden ze ook ruitreparaties, hagelschades, uitdeuken zonder spuiten en kunststofreparaties aan. Ze hanteren algemene leverings- en betalingsvoorwaarden die zijn vastgesteld door de FOCWA. Voor contactgegevens en openingstijden kunt u terecht op hun website.

Wil je weten wat Autoschade Kelder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoschade Kelder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoschade Kelder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoschade Kelder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Autoschade Kelder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoschade Kelder

Bezoekers bekeken ook