B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V.

B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V. is een Ingenieursbureau gelegen aan Beeklaan 15 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V. in Westerhaar-Vriezenveensewijk

B&Z Bouwtechniek Ingenieurs & adviseurs is gespecialiseerd in het ontwerpen en construeren van bouwkundige draagconstructies voor gebouwen. Ze streven ernaar om constructies te creëren die perfect passen binnen het architectonische ontwerp, het technische programma van eisen en het budget van de opdrachtgever. Het bedrijf heeft als missie om zo economisch mogelijke constructies te ontwerpen die voldoen aan de behoeften van de opdrachtgever. De directie van B&Z Bouwtechniek besteedt een groot deel van haar tijd aan projecten. Ze onderhouden contacten met opdrachtgevers, bepalen de hoofdlijnen van de ontwerpen en geven leiding aan het projectteam. B&Z Bouwtechniek heeft vestigingen in Westerhaar en Zwolle.

Wil je weten wat B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&Z Bouwtechniek Westerhaar B.V.

Bezoekers bekeken ook