Bakkerij Holland

Bakkerij Holland is een Business to Business-service gelegen aan De Watergang 27 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bakkerij Holland in Vriezenveen

Bakkerij Holland is een geautomatiseerde bakkerij met vestigingen in Vriezenveen en Roosendaal. Het is een familiebedrijf dat al sinds 1937 actief is en bekend staat om zijn betrokkenheid en snelle service. Ze leveren brood, kleinbrood, bake-off en vruchtenbrood aan supermarkten en hun eigen bakkerswinkels. Met 80 vrachtwagens zorgen ze voor de dagelijkse levering van verse, diepvries- en houdbare producten. Ze hebben ook een eigen technische dienst en ontwikkelen zelf machines om aan de specifieke wensen van klanten te voldoen. De nieuwe bakkerij in Vriezenveen is gevestigd in een energiebesparend pand en biedt veel ruimte. Bakkerij Holland is een gedreven, platte organisatie waarin medewerkers kansen krijgen, ambitieus kunnen zijn en verantwoordelijkheid krijgen.

Wil je weten wat Bakkerij Holland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Holland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Holland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Holland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bakkerij Holland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Holland

Bezoekers bekeken ook