Bakkerij Jansen

Bakkerij Jansen is een Bakkerij gelegen aan Esweg 63 in Den Ham.

Meer informatie over Bakkerij Jansen in Den Ham

Onze kozakken zijn bekroond met het certificaat 'Bekroond met Goud' door het Nederlands Bakkerij Centrum. Alleen producten van de hoogste kwaliteit krijgen dit certificaat. We zijn erg trots dat onze producten nu ook door de keurmeesters zijn erkend. Kom snel naar onze bakkerij om de kozakken zelf te proeven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om kinderfeestjes in onze bakkerij te organiseren. Je kunt je gegevens achterlaten en dan nemen we contact op. Kijk voor actuele aanbiedingen op onze Facebook pagina. Ons assortiment bestaat uit ovenverse broden en gebakjes. Klik op de buttons voor meer informatie. Bakkerij Jansen bestaat al vier generaties. In 1923 openden Herman en Wilhelmina de bakkerij. Sindsdien heeft de bakkerij meerdere verbouwingen gehad en is het overgenomen door verschillende generaties binnen de familie. De gezichten achter Bakkerij Jansen zijn Herman, Dinie, Henrico en Rianne Jansen. Je kunt ons vinden op De Esweg 63, 7683 VJ Den Ham.

Wil je weten wat Bakkerij Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bakkerij Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Jansen

Bezoekers bekeken ook