Balance Beautycenter

Balance Beautycenter is een Schoonheidssalon gelegen aan Weitzelpoort, Kanaalweg Noord 12 in Vriezenveen.

Meer informatie over Balance Beautycenter in Vriezenveen

Stel je een wereld voor waarin balans en een gezonde lifestyle de norm is. Een wereld waarin huidverjonging en huidverbetering op natuurlijke wijze worden bereikt. In deze wereld kun jij kiezen voor de beste versie van jezelf, zonder chirurgische ingrepen of concessies. Dit is de luxe wereld van Balance Beautycenter, waar alles draait om jouw huid, gezondheid, geest en geluk. Bij Balance Beautycenter kun je terecht voor huidverbeterende, therapeutische en cosmedische behandelingen en voor huidproblemen. Daarnaast kun je er unieke wellness belevingen ervaren en dromen van verre oorden. Ook vind je er voedingsweetjes en beautytips voor een stralende huid, en kun je leren hoe je gezond, stralend en mooi oud kunt worden met een gezonde lifestyle. Cenzaa is een merk dat prachtige resultaten belooft, en je kunt er kennismaken met het 6 stappenplan van Cenzaa. Daarnaast kun je bij Balance Beautycenter een SkinDNA huidanalyse laten doen om de toekomst van je huid te beïnvloeden. In de webshop kun je jouw favoriete Cenzaa producten kopen, en binnenkort kun je zelf een afspraak maken in de online agenda. Ook is het mogelijk om online een cadeaubon te bestellen. De openingstijden van Balance Beautycenter zijn op dinsdag van 11.00 tot 17.30 uur en van 18.30 tot 21.00 uur, op woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, en op zaterdag van 09.00 tot 18.00.

Wil je weten wat Balance Beautycenter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balance Beautycenter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balance Beautycenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balance Beautycenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Balance Beautycenter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balance Beautycenter

Bezoekers bekeken ook