Baptisten Gemeente Vroomshoop

Baptisten Gemeente Vroomshoop is een Kerk gelegen aan Wingerd 10 in Vroomshoop.

Meer informatie over Baptisten Gemeente Vroomshoop in Vroomshoop

Welkom in onze gemeente! Wij als gemeente heten iedereen van harte welkom, ongeacht wie je bent of wat je doet. Ons motto is om elkaar te accepteren zoals we zijn, elkaar te stimuleren in onze talenten, elkaar lief te hebben, te dienen en te vergeven. We hopen dat je binnen onze gemeente de liefde van God mag ervaren en dat het een plek is waar God je kan inspireren om meer over Hem te leren. Iedereen is welkom om onze diensten te bezoeken, zowel de ochtenddienst om 9.30 uur als de avonddienst om 19.00 uur. Als je niet in staat bent om fysiek aanwezig te zijn, kun je onze diensten ook live bekijken via de livestream. Daarnaast kun je de preken ook achteraf terugkijken. Verder kun je op onze website het laatste nieuws vinden en onze agenda bekijken voor alle activiteiten. We hebben ook verschillende activiteiten speciaal voor de jeugd. Als gemeente zijn we betrokken bij verschillende zendingsprojecten en we bieden de mogelijkheid om onze diensten live te beluisteren via kerkdienstgemist.nl. We hopen dat je je bemoedigd voelt door het dagelijkse woord en dat je meer over ons kunt lezen op onze website.

Wil je weten wat Baptisten Gemeente Vroomshoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptisten Gemeente Vroomshoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptisten Gemeente Vroomshoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptisten Gemeente Vroomshoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Baptisten Gemeente Vroomshoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptisten Gemeente Vroomshoop

Bezoekers bekeken ook