Baptisten Westerhaar

Baptisten Westerhaar is een Kerk gelegen aan Hoofdweg 85 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Baptisten Westerhaar in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Baptisten Westerhaar is een gemeente die zich inzet om het goede nieuws van Jezus Christus bekend te maken, zodat mensen kunnen leven tot eer van God. Iedereen is welkom bij de diensten op zondag om 10:00 uur aan de Hoofdweg 85 in Westerhaar. De boodschap van Jezus staat centraal en er worden activiteiten georganiseerd voor zowel jongeren en gezinnen als ouderen. Daarnaast bieden ze regelmatig een Alpha Cursus aan voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. De gemeente hecht ook veel waarde aan het omzien naar elkaar, zowel dichtbij als ver weg, en steunt onder andere Jennieke Kafuka-Bolier in Namibië en Stichting Manna. Muziek speelt een belangrijke rol in de diensten en dient als lofprijzing aan God. Voor vragen over geloof of de gemeente kan er contact worden opgenomen tijdens de dienst of rechtstreeks.

Wil je weten wat Baptisten Westerhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptisten Westerhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptisten Westerhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptisten Westerhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Baptisten Westerhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptisten Westerhaar

Bezoekers bekeken ook