Beauty by zen

Beauty by zen is een Schoonheidssalon gelegen aan Wetering 29 in Vriezenveen.

Meer informatie over Beauty by zen in Vriezenveen

Sinds 2001 is de schrijver werkzaam als schoonheidsspecialiste en heeft ze ervaring opgedaan in zowel de wellness als in een schoonheidssalon. In 2006 heeft ze de opleiding tot pedicure afgerond en is ze zich gaan specialiseren in de diabetische voet. Ze heeft een salon aan huis waar ze schoonheids- en pedicurebehandelingen verzorgt, zowel ontspannende als doelgerichte behandelingen. Ze heeft ook ruime ervaring met probleemvoeten. Ze blijft zich regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven in haar vakgebied. Bij haar kun je terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, manicures en pedicures.

Wil je weten wat Beauty by zen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by zen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by zen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by zen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Beauty by zen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by zen

Bezoekers bekeken ook