Bekkenfysiotherapie Vriezenveen

Bekkenfysiotherapie Vriezenveen is een Fysiotherapeut gelegen aan Oosteinde 1 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bekkenfysiotherapie Vriezenveen in Vriezenveen

Bekkenfysiotherapie Vriezenveen is een praktijk gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. Stefanie Asteleijner is de fysiotherapeut van de praktijk en heeft zich na haar basisopleiding gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd en in 2006 haar opleiding als (geregistreerd) bekkenfysiotherapeut afgerond. In 2007 is ze haar eigen praktijk gestart. Bekkenfysiotherapie richt zich op het voorkomen en behandelen van klachten in het buik-, bekken- en lage ruggebied bij zowel vrouwen als mannen. Bekkenfysiotherapeuten hebben een 3-jarige post-HBO-opleiding gevolgd en zijn breed opgeleid op verschillende gebieden, zoals urinewegen, darmstelsel, houding en bewegingssysteem en seksuele problematiek gerelateerd aan de bekkenbodem. Ze kunnen ook helpen bij zwangerschapsgerelateerde klachten. Bekkenfysiotherapie is een erkende specialisatie en Stefanie Asteleijner is aangesloten bij het KNGF en de NVFB. Meer informatie en contactgegevens zijn te vinden op de website van de praktijk.

Wil je weten wat Bekkenfysiotherapie Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bekkenfysiotherapie Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bekkenfysiotherapie Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bekkenfysiotherapie Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bekkenfysiotherapie Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bekkenfysiotherapie Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook