Bentoys

Bentoys is een Speelgoedwinkel gelegen aan Handelsweg 1 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bentoys in Vriezenveen

Bij Bentoys vind je de grootste collectie speelgoed van merken zoals Siku, KidsGlobe, Britains, Bruder en meer. Ze hebben een ruim assortiment met onder andere tractoren, boerderijspeelgoed, werkvoertuigen, bouwaccessoires, vrachtwagens, auto's en paardensportspeelgoed. Daarnaast verkopen ze ook gedetailleerde poppenhuizen van het merk Lundby. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook sterk en realistisch. Bentoys hecht veel waarde aan de veiligheid en de positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. Daarom werken ze samen met kwalitatieve merken zoals Siku, Bruder, KidsGlobe, Lundby, John Deere en Britains. Bij Bentoys bestel je niet alleen speelgoed van goede kwaliteit, maar je kunt ook rekenen op goede service. Ze hebben een weblog waar je nieuws en acties kunt vinden. Let wel op, de voorraden kunnen afwijken door slechte levering.

Wil je weten wat Bentoys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bentoys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bentoys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bentoys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bentoys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bentoys

Bezoekers bekeken ook