Berkhof sport & bewegen

Berkhof sport & bewegen is een Sportschool gelegen aan Dalweg 20 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Berkhof sport & bewegen in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij Berkhof Sport & Bewegen kun je in een prettige sfeer werken aan je gezondheid. Ze bieden verschillende groepslessen aan waarbij je op een inspannende, maar ook ontspannende manier kunt werken aan je lichaam en geest. De sportschool is gevestigd in een verbouwde boerderij, wat zorgt voor een unieke locatie en een ongedwongen gezellige sfeer. Aletta Berkhof is in 2010 begonnen met haar eigen sportschool en later is haar dochter Sjoukje erbij gekomen. Samen hebben ze het lesaanbod weten uit te breiden naar 20 lessen per week, ondersteund door instructeurs. Het aanbod varieert van Zumba tot Pilates/BBB en van conditietraining tot Yoga. Je kunt gratis een proefles volgen en ze werken met een vakantierooster van 6 juli tot 15 augustus.

Wil je weten wat Berkhof sport & bewegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berkhof sport & bewegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berkhof sport & bewegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berkhof sport & bewegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Berkhof sport & bewegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berkhof sport & bewegen

Bezoekers bekeken ook