Bijlstra Haarstyling

Bijlstra Haarstyling is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Grotestraat 44 in Den Ham.

Meer informatie over Bijlstra Haarstyling in Den Ham

Op de website van Bijlstra Haarstyling & More in Overijssel kunt u verschillende kapperstrainingen volgen, zowel look and learn als workshops. Ze presenteren telkens de laatste Nederlandse Haarlijn. Daarnaast hebben ze een webshop waar u producten kunt kopen. Het merk Artego - Good Society krijgt een nieuwe uitstraling en ingrediënten. U kunt ook bellen voor producten, pasfoto's en stoomgoederen. Bijlstra Haarstyling & More biedt ook diensten aan zoals bruidsproefkapsels en make-up, stoomreiniging van kleding en hoofdhuidbehandelingen. Ze hebben een team van haarstylisten en specialisten in hoofdhuidbehandelingen, visagie en administratie. Bijlstra Haarstyling & More staat bekend om het luisteren naar de klant en het creëren van een kapsel dat echt bij hen past. Op hun website kunt u ook informatie vinden over het huren van een cursusruimte en de drukte in de salon. Ze zijn gevestigd in Den Ham en zijn te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Bijlstra Haarstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bijlstra Haarstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bijlstra Haarstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijlstra Haarstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bijlstra Haarstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bijlstra Haarstyling

Bezoekers bekeken ook