Blekkenhorst / A

Blekkenhorst / A is een Kampeerterrein gelegen aan Nienenhoek 10 in Den Ham.

Meer informatie over Blekkenhorst / A in Den Ham

Camping de Blekkenhorst is een gezellige familiecamping in Den Ham, Overijssel. De camping is ideaal gelegen in een bosrijke omgeving waar je kunt wandelen en fietsen. Naast kampeerplaatsen biedt de camping ook lodges, trekkershutten, huisjes en jaarplaatsen aan. Er zijn veel faciliteiten zoals een kantine, verwarmd buitenzwembad, speelveld, dierenweide en speeltoestellen. Tijdens de meivakantie en zomermaanden is er een animatieteam aanwezig. Op de camping is er privé sanitair beschikbaar en er is gratis en betaalde wifi. De camping heeft ook een winactie waarbij je een week gratis kunt winnen. In 2023 zal de horeca op de camping gesloten zijn, maar er zijn andere horecagelegenheden in de buurt. Er zijn verschillende accommodaties beschikbaar voor 2 tot 10 personen en er zijn speciale arrangementen mogelijk. De omgeving heeft prachtige wandel- en fietsroutes en er zijn 360 graden foto's van de accommodaties beschikbaar. Op de camping zijn er diverse faciliteiten zoals een indoor springkussenparadijs, verwarmd zwembad en uitgebreide animatie. Elke kampeerplek heeft een eigen privé sanitair. Voor tarieven en vragen kun je terecht op de website van Camping de Blekkenhorst.

Wil je weten wat Blekkenhorst / A verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blekkenhorst / A of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blekkenhorst / A? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blekkenhorst / A het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Blekkenhorst / A reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blekkenhorst / A

Bezoekers bekeken ook