Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt

Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Zuivering 44 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt in Vriezenveen

Autobedrijf Schmidt is een universeel garagebedrijf dat zich richt op alle automerken. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals APK-keuringen, regulier onderhoud en controles voor zowel particuliere als leaseauto's. Daarnaast hebben ze een ruim aanbod aan betrouwbare occasions en kunnen ze nieuwe auto's leveren van alle merken. Als je meer wilt weten, kun je een bezoek brengen aan hun locatie in Vriezenveen. In het nieuws zijn de nieuwe modellen die ze hebben binnengekregen, waaronder de Škoda Octavia 2022 met 20.235 kilometer op de teller en op benzine, de Volkswagen Tiguan 2023 met 1.080 kilometer op de teller en hybride aandrijving, en de CUPRA Formentor 2023 met 1.071 kilometer op de teller.

Wil je weten wat Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bosch Car Service Autobedrijf Schmidt

Bezoekers bekeken ook