Bouwbedrijf Barend

Bouwbedrijf Barend is een Aannemer gelegen aan Waterkracht 10 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Barend in Vriezenveen

Bouwbedrijf Barend Vriezenveen is opgericht in 2013 door Barend, die al ruim 35 jaar werkzaam is in de bouw. Hij heeft 24 jaar bij Aannemersbedrijf G.E. van het Laar gewerkt, waar ze veel mooie projecten hebben afgerond. Bouwbedrijf Barend is een betrouwbare allround bouwpartner die graag met de klant meedenkt. Ze zijn verhuisd naar een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Oosterweilanden in april 2022. Het nieuwe adres is Waterkracht 10, 7671 RS Vriezenveen. De website van het bouwbedrijf maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Barend verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Barend of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Barend? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Barend het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bouwbedrijf Barend reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Barend

Bezoekers bekeken ook