Bouwbedrijf Veldhoff

Bouwbedrijf Veldhoff is een Aannemer gelegen aan Hammerweg 94 in Vriezenveen.

Meer informatie over Bouwbedrijf Veldhoff in Vriezenveen

Veldhoff is een bouwbedrijf dat zich richt op het creëren van een veilige en warme leef- en werkomgeving. Ze willen mensen en cliënten het gevoel geven gezien en gehoord te worden. Dit doen ze door persoonlijk contact en het meegeven van een warm gevoel. Veldhoff heeft veel ervaring in de bouwsector, waaronder grote projecten zoals de nieuwbouw van een project bij Shell en het opbouwen van het HCO Zwolle. Ze zijn bekend met alles wat bouwkundig mogelijk is en zetten hun kennis en ervaring in om voor klanten het beste resultaat neer te zetten. Veldhoff richt zich nu vooral op de zorgsector, waarin ze zich willen onderscheiden. Ze hebben al referenties zoals een opgeknapt en verbouwd zorgcentrum in Deventer en een verbouwing van fysiotherapiecentrum Ortis in Laren.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Veldhoff verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Veldhoff of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Veldhoff? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Veldhoff het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Bouwbedrijf Veldhoff reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Veldhoff

Bezoekers bekeken ook