Braakman kachels en haarden Den Ham

Braakman kachels en haarden Den Ham is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Kroezenhoek 7 in Den Ham.

Meer informatie over Braakman kachels en haarden Den Ham in Den Ham

Braakman kachels en haarden is een showroom met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van kachels, onderhoud en advies. Ze zijn gediplomeerd en erkend door ASPB en hebben de NHK vakopleiding afgerond. In de showroom worden hout-, elektrische- en pelletkachels verkocht, evenals accessoires en rookgasafvoermaterialen. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van lagere energiekosten, milieuvriendelijk stoken en sfeervolle warmte. Ze werken samen met NHK en ASPB om ervoor te zorgen dat het toestel, de installatie, de brandstof en de stoker goed op elkaar zijn afgestemd. Braakman kachels en haarden biedt ook diensten zoals schoorsteenvegen, camera-inspectie en het schoonmaken van kachels. De showroom is op vrijdag op afspraak geopend en het schoorsteenvegen is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00. Het adres is Kroezenhoek 7, 7683 PP Den Ham en het telefoonnummer is 0546 792 790.

Wil je weten wat Braakman kachels en haarden Den Ham verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Braakman kachels en haarden Den Ham of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Braakman kachels en haarden Den Ham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Braakman kachels en haarden Den Ham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Braakman kachels en haarden Den Ham reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Braakman kachels en haarden Den Ham

Bezoekers bekeken ook