Café-Restaurant Zalencentrum Harwig

Café-Restaurant Zalencentrum Harwig is een Café gelegen aan Ommerweg 1 in Den Ham.

Meer informatie over Café-Restaurant Zalencentrum Harwig in Den Ham

Al jarenlang is Harwig Den Ham een legende in het dorp. Ze staan bekend om heerlijk eten, uitgebreide buffetten, BBQ's en een cafetaria. Vanwege het Coronavirus hebben ze hun openingstijden aangepast. Op hun website kun je alle informatie vinden die je wilt weten over het bedrijf, inclusief menu- en wijnkaarten en accommodatiemogelijkheden. Ze hebben zelfs een eigen app gelanceerd. Het café-restaurant en zalencentrum bevindt zich aan de Ommerweg 17 in Den Ham en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer (0546) 671228 of e-mailadres info@harwigdenham.nl.

Wil je weten wat Café-Restaurant Zalencentrum Harwig verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant Zalencentrum Harwig of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant Zalencentrum Harwig? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant Zalencentrum Harwig het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Café-Restaurant Zalencentrum Harwig reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant Zalencentrum Harwig

Bezoekers bekeken ook