Cafetaria de Landman

Cafetaria de Landman is een Snackbar gelegen aan Westeinde 291 in Vriezenveen.

Meer informatie over Cafetaria de Landman in Vriezenveen

Cafetaria de Landman is een eetgelegenheid en afhaalrestaurant in Vriezenveen. Ze bieden heerlijk gebakken patatjes met diverse soorten sauzen, RAS frieten of Supertjes. Daarnaast hebben ze ook keuze uit heerlijke maaltijden, eventueel met aardappelschijfjes. Voor de snackliefhebbers is er volop keuze, inclusief glutenvrije snacks. Als je energie wilt tanken, kun je genieten van een lekkere soep. Ook hebben ze koude en warme broodjes, belegde Italiaanse bollen, tosti's en uitsmijters. De recensies zijn positief, met gasten die genoten hebben van het glutenvrije eten, de goede service, het lekkere eten en het vriendelijke personeel. Kortom, Cafetaria de Landman is een aanrader als je in de buurt bent.

Wil je weten wat Cafetaria de Landman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Landman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Landman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Landman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Cafetaria de Landman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Landman

Bezoekers bekeken ook