Cheryl House Of Hair

Cheryl House Of Hair is een Kapper gelegen aan Boegstaete 7 in Vroomshoop.

Meer informatie over Cheryl House Of Hair in Vroomshoop

Cheryl House Of Hair is een unieke kapsalon die iedereen zich warm en welkom wil laten voelen. Naast reguliere kappersdiensten bieden ze ook beautydiensten aan, zoals waxen, make-up, wimperbehandelingen, nagels en wenkbrauwen. Cheryl, de eigenaresse, heeft altijd al kapster willen worden en blijft zichzelf uitdagen en verbeteren. Ze luistert goed naar de wensen van haar klanten en vindt het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de salon. Kwaliteit staat voorop, zowel in de producten die ze gebruikt als in de aandacht die ze aan haar klanten geeft. Cheryl zorgt voor een unieke ervaring en helpt haar klanten met het vinden van de juiste producten en tips voor thuis. Ze nodigt iedereen uit voor een persoonlijk adviesgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. Het enige wat ze vraagt, is om afspraken tijdig te annuleren om no show situaties te voorkomen. De openingstijden van de salon zijn verschillend per dag, maar op zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Cheryl House Of Hair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cheryl House Of Hair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cheryl House Of Hair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cheryl House Of Hair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Cheryl House Of Hair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cheryl House Of Hair

Bezoekers bekeken ook