Christelijk boekenhuis De Akker

Christelijk boekenhuis De Akker is een Boekwinkel gelegen aan Westeinde 305 in Vriezenveen.

Meer informatie over Christelijk boekenhuis De Akker in Vriezenveen

Welkom bij christelijk boekenhuis De Akker! In onze winkel vindt u een breed assortiment aan Bijbels, boeken, CD's, kaarten, sieraden, cadeauartikelen en accessoires. We helpen u graag bij het maken van een keuze en staan altijd klaar voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarnaast sturen we regelmatig een nieuwsbrief met mooie artikelen. Als u deze wilt ontvangen, kunt u een mailtje sturen naar akkernieuwsbrief@gmail.com. Met uw aankopen steunt u goede doelen voor evangelisatie en diaconaat in Vriezenveen en omgeving. Kom gezellig langs in onze winkel aan het Westeinde 305, de koffie staat klaar!

Wil je weten wat Christelijk boekenhuis De Akker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijk boekenhuis De Akker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijk boekenhuis De Akker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijk boekenhuis De Akker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Christelijk boekenhuis De Akker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijk boekenhuis De Akker

Bezoekers bekeken ook