D. Holland Vleesproducten B.V.

D. Holland Vleesproducten B.V. is een gelegen aan De Zuivering 50 in Vriezenveen.

Meer informatie over D. Holland Vleesproducten B.V. in Vriezenveen

Holland Vleesproducten is een bedrijf dat in 2005 is opgericht en gespecialiseerd is in het produceren van verschillende soorten vlees. Ze hebben een website waarop ze hun machines laten zien en bieden de mogelijkheid om vlees in te kopen voor andere bedrijven. De webshop is echter alleen bedoeld voor zakelijke bestellingen. Het bedrijf is gevestigd op het adres De Zuivering 50 - 7671 SP Vriezenveen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het telefoonnummer 0546 852 020 of via e-mail info@hollandvleesproducten.nl.

Wil je weten wat D. Holland Vleesproducten B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D. Holland Vleesproducten B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D. Holland Vleesproducten B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D. Holland Vleesproducten B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar D. Holland Vleesproducten B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D. Holland Vleesproducten B.V.

Bezoekers bekeken ook