De Fabrik

De Fabrik is een Brasserie gelegen aan Westeinde 660 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Fabrik in Vriezenveen

Bij Brasserie De Fabrik kun je nu ook lunch afhalen voor jou en je collega's of vriendengroep. Je kunt gemakkelijk bestellen via de website of telefonisch en de broodjes, tosti's of de beroemde Fabrik frietjes op het afgesproken moment ophalen. Daarnaast kun je ook genieten van een heerlijke lunch, snack of High Tea bij Brasserie De Fabrik, die zich bevindt op de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Naast lekker eten kun je ook terecht voor koffie, thee en huisgemaakte taarten. Een aanrader is om te gaan shoppen bij Löwik Wonen & Slapen en daarna te genieten van een gezellige High Tea bij De Fabrik. Voor meer informatie en om te reserveren kun je contact opnemen met De Fabrik. Daarnaast kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Löwik om op de hoogte te blijven van de nieuwste woontrends en speciale aanbiedingen.

Wil je weten wat De Fabrik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fabrik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fabrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fabrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Fabrik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fabrik

Bezoekers bekeken ook