De Knuffelboom

De Knuffelboom is een Kinderopvang gelegen aan Garvesingel 232 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Knuffelboom in Vriezenveen

Gastouderopvang De Knuffelboom biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0-12 jaar. Ze zijn ook open voor TSO/BSO en bieden opvang van maandag tot en met vrijdag van 7.00 's ochtends tot 19.00 's avonds. Als je buiten deze tijden opvang nodig hebt, kun je contact met hen opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Op dit moment is er nog plek op alle dagen. Een tevreden ouder vertelt dat ze al sinds begin 2019 bij Maria komen en dat ze vanaf het begin een goed gevoel hadden. Ook de kinderen zijn erg blij met Maria.

Wil je weten wat De Knuffelboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Knuffelboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Knuffelboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Knuffelboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Knuffelboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Knuffelboom

Bezoekers bekeken ook