De Leemhof

De Leemhof is een Groepsaccommodatie gelegen aan Slenke 6 in Den Ham.

Meer informatie over De Leemhof in Den Ham

In het stroomdal van de Regge, met uitzicht op de Lemelerberg, staat de groepsaccommodatie De Leemhof. Deze accommodatie is geschikt voor groepen tot 18 personen en beschikt over 9 slaapkamers, 4 badkamers en recreatieruimtes. De omgeving van de accommodatie is omgeven door natuurmonumenten zoals de Lemelerberg, de meanderende Regge en Kasteel Eerde en Kasteel Archem. De tuin biedt verschillende spelmogelijkheden en is veilig voor spelende kinderen. Er zijn ook mogelijkheden voor sportieve activiteiten zoals wandelen, hardlopen, mountainbiken en kanovaren. De accommodatie is rolstoelvriendelijk met brede deuren en toegankelijke badkamers. Daarnaast is De Leemhof energieneutraal en biedt het nieuwe natuurschoon als gevolg van het project "ruimte voor de rivier". De omgeving is geschikt voor wandel- en fietsroutes en er is contactinformatie beschikbaar voor reserveringen of vragen.

Wil je weten wat De Leemhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Leemhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Leemhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Leemhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Leemhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Leemhof

Bezoekers bekeken ook