De Lelie Bloemen Vriezenveen

De Lelie Bloemen Vriezenveen is een Bloemist gelegen aan Westeinde 31a in Vriezenveen.

Meer informatie over De Lelie Bloemen Vriezenveen in Vriezenveen

Bloemenhandel De Lelie is een winkel die bloemen, planten en woonaccessoires verkoopt. Ze kopen hun producten rechtstreeks bij de fabrikant of importeur en zorgen zelf voor het transport en de opslag. Ze werken samen met Euroflorist om boeketten en planten bij klanten thuis te bezorgen. Duurzaamheid is belangrijk voor hen en ze kopen het liefst in via het MPSA+ principe. Bestellingen worden de volgende werkdag bezorgd, maar niet op feestdagen en zondagen. De Lelie heeft een ruim assortiment aan verse producten en biedt goede prijzen door grootschalige inkoop. Ze bestaan al meer dan 50 jaar en zijn de grootste bloemenhandel in Noord-Oost Overijssel. Ze trainen hun bloemisten om op de hoogte te zijn van de laatste trends en bieden boeketten voor verschillende gelegenheden.

Wil je weten wat De Lelie Bloemen Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lelie Bloemen Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lelie Bloemen Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lelie Bloemen Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Lelie Bloemen Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lelie Bloemen Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook