De Lijfstudio

De Lijfstudio is een Fitnessprogramma gelegen aan Vroomshoopseweg 25 in Den Ham.

Meer informatie over De Lijfstudio in Den Ham

De Lijfstudio is een ladies only studio waar je begeleid kan worden in het afslanken. Ze bieden doelgerichte sportactiviteiten, zoals infraroodtraining, de Vacustep of Better Belly om plaatselijk centimeters te verliezen en strakker in je vel te worden, en bewegingsbanken om soepel en strakker te worden. Daarnaast bieden ze ook het Protishape SLiMM voedingsprogramma aan om kilo's te verliezen. Met dit programma volg je een eetschema waarbij je leert om gezond te eten en neem je supplementen om vetmassa te verliezen en voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Zelfs als je niet bij hen sport, kan je nog steeds hun voedingsprogramma volgen. Je kan een gratis intakegesprek plannen om jouw persoonlijke doel te bespreken. De studio werkt op afspraak van maandag tot en met vrijdag.

Wil je weten wat De Lijfstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lijfstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lijfstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lijfstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Lijfstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lijfstudio

Bezoekers bekeken ook