De Lourenshoeve

De Lourenshoeve is een Vakantiepark gelegen aan Flierdijk 3 in Den Ham.

Meer informatie over De Lourenshoeve in Den Ham

Vakantiepark de Lourenshoeve in Overijssel biedt een heerlijke vakantie-ervaring in het prachtige Twentse landschap. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder vakantieboerderijen, een minicamping en groepsaccommodaties. Voor paardenliefhebbers is er de mogelijkheid om hun eigen paard of pony mee te nemen en lessen te volgen in de manage. Daarnaast kunnen gasten gebruik maken van een elektrische scooter om de omgeving milieuvriendelijk te verkennen. Een tip is om de Sallandse Heuvelrug te bezoeken, een groot heidegebied met prachtige vergezichten. Het park biedt ook verschillende arrangementen aan en er zijn talloze activiteiten te doen, zowel op het park als in de omgeving. Kortom, Vakantiepark de Lourenshoeve is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de natuur.

Wil je weten wat De Lourenshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lourenshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lourenshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lourenshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Lourenshoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lourenshoeve

Bezoekers bekeken ook