De Roepstem Vroomshoop

De Roepstem Vroomshoop is een Pinksterkerk gelegen aan Lindenlaan 43 in Vroomshoop.

Meer informatie over De Roepstem Vroomshoop in Vroomshoop

Elke derde zondag van de maand is er een gezamenlijke maaltijd waar iedereen welkom is. Op dinsdagavond is er een bidstond, wat een belangrijke samenkomst is voor de gemeente. Daarnaast is er de BBB-Studie, een cyclus van 28 Bijbelstudies die over een periode van 6 jaar worden gegeven. Op vrijdagavond is er een tienerclub voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Er is ook een Eindtijd Bijbel Studie gegeven door Frank Ouweneel op 17 januari 2017. De Pinkstergemeente Vroomshoop heeft elke zondagochtend een samenkomst vanaf 10:00 uur. Het adres van de gemeente is Lindenlaan 43 in Vroomshoop.

Wil je weten wat De Roepstem Vroomshoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Roepstem Vroomshoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Roepstem Vroomshoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Roepstem Vroomshoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Roepstem Vroomshoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Roepstem Vroomshoop

Bezoekers bekeken ook