De Sportfabriek

De Sportfabriek is een Sportschool gelegen aan Nijverheidsweg 8 in Vriezenveen.

Meer informatie over De Sportfabriek in Vriezenveen

De Sportfabriek is een groot functioneel sportcentrum dat kwaliteit en gemoedelijkheid biedt. Ze hebben een ruim aanbod aan sporten, waaronder dansen, en streven naar inspanning en ontspanning in een gezellige sfeer. Het sportcentrum bestaat uit een fitnesszaal, groepsleszalen, een crossfitnesszone, een kickbokszone, zonnestudio's, sauna's, kleedkamers en een kantine. Esther Popma, Herm Voerknecht en Wences Kobes zijn enkele van de enthousiaste medewerkers die zich maximaal inzetten voor De Sportfabriek. Je kunt hier sporten wanneer je maar wilt, want ze zijn 24/7 open. Het telefoonnummer van De Sportfabriek is 0546 567572.

Wil je weten wat De Sportfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sportfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sportfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sportfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Sportfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sportfabriek

Bezoekers bekeken ook