De Wolboutique

De Wolboutique is een Winkel gelegen aan Dorpsstraat 44 in Den Ham.

Meer informatie over De Wolboutique in Den Ham

De Wolboutique is een winkel in Den Ham die gespecialiseerd is in wol en patronen voor breien en haken. De winkel is in 2006 officieel geopend en wordt nu gerund door Roelinda Withaar, die het heeft overgenomen van Dineke Blekkenhorst. Met een uitgebreide collectie biedt de Wolboutique een diversiteit aan mogelijkheden voor zowel ervaren breiers als beginners. Of je nu zelf kunt breien of niet, de Wolboutique adviseert je graag over de vele mogelijkheden. Naast wol en patronen biedt de winkel ook dames- en herenondergoed van de merken Beeren en Ten Cate, en reparatie en onderhoud voor oude kapotte Steggink naaimachines. Als je vragen hebt of nieuwsgierig bent geworden, kun je contact opnemen met de Wolboutique via e-mail of telefoon. De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 44 in Den Ham en is te vinden op Facebook.

Wil je weten wat De Wolboutique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wolboutique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wolboutique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wolboutique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Wolboutique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wolboutique

Bezoekers bekeken ook