De Zaak Vol Smaak Schippers

De Zaak Vol Smaak Schippers is een Slagerij gelegen aan De Passage 3 in Vroomshoop.

Meer informatie over De Zaak Vol Smaak Schippers in Vroomshoop

De Zaak vol Smaak is een ambachtelijke slagerij genaamd Slagerij, Traiteur en Catering Schippers, die veel meer biedt dan alleen vlees en vleeswaren. Ze hebben het hele jaar door heerlijke specialiteiten voor de barbecue en ook maaltijden en maaltijdcomponenten voor wanneer je even geen tijd hebt om te koken. Een van hun specials is de Gratinburger, de lekkerste burger van het huis met een topping van kaas en reepjes rookspek, die gemakkelijk in een ovenschaaltje te bereiden is. Dit product is verkrijgbaar van 23 oktober t/m 5 november. Hun assortiment bestaat onder andere uit vlees en vleeswaren, barbecueproducten, gourmetproducten, maaltijden, grillproducten, buffetten, saladeschotels, hapjesschotels en belegde broodjes. Je kunt de allergenen van al hun producten opvragen in de winkel.

Wil je weten wat De Zaak Vol Smaak Schippers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zaak Vol Smaak Schippers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zaak Vol Smaak Schippers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zaak Vol Smaak Schippers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar De Zaak Vol Smaak Schippers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zaak Vol Smaak Schippers

Bezoekers bekeken ook