Ditshuizen Fysiotherapie Freek van

Ditshuizen Fysiotherapie Freek van is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Leidijk 13 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Ditshuizen Fysiotherapie Freek van in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Fysiotherapie Freek van Ditshuizen is een groepspraktijk bestaande uit vier fysiotherapeuten. Ze bieden diverse specialismen aan om patiënten optimaal te kunnen behandelen en begeleiden. Met behulp van fysiotherapie kunnen functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden en beperkingen geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd worden. De praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen en heeft een goede reputatie opgebouwd. Daarnaast is er een vestiging binnen het Medisch Centrum Kulturhus, waardoor er betere samenwerking mogelijk is met andere disciplines.

Wil je weten wat Ditshuizen Fysiotherapie Freek van verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ditshuizen Fysiotherapie Freek van of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ditshuizen Fysiotherapie Freek van? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ditshuizen Fysiotherapie Freek van het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Ditshuizen Fysiotherapie Freek van reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ditshuizen Fysiotherapie Freek van

Bezoekers bekeken ook