Dorcas Winkel Vroomshoop

Dorcas Winkel Vroomshoop is een Winkel gelegen aan Noorderweg 4-5 in Vroomshoop.

Meer informatie over Dorcas Winkel Vroomshoop in Vroomshoop

Dorcas Winkel Vroomshoop is een tweedehandswinkel waar je spullen en kleding kunt kopen, waarbij de opbrengst naar mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten gaat. Je kunt ook je eigen spullen inleveren, wat zorgt voor een opgeruimd huis, een tweede leven voor je spullen en een betere toekomst voor kwetsbare mensen. De openingstijden van de winkel zijn dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Het is ook mogelijk om op afspraak spullen af te geven. Dorcas Winkel Vroomshoop is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor mensen in nood. De opbrengst van de aankopen in de winkel zorgt voor blijvende verandering in het leven van mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Dorcas helpt jaarlijks honderdduizenden mensen in deze regio's door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Wil je weten wat Dorcas Winkel Vroomshoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Winkel Vroomshoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Winkel Vroomshoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Winkel Vroomshoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Dorcas Winkel Vroomshoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorcas Winkel Vroomshoop

Bezoekers bekeken ook