Eising Manuele Therapie E.S.

Eising Manuele Therapie E.S. is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Oranjestraat 3 in Vroomshoop.

Meer informatie over Eising Manuele Therapie E.S. in Vroomshoop

Floris Eising is een manuele therapeut in Vroomshoop die gespecialiseerd is in het behandelen van rugklachten, nekpijn, hoofdpijn en andere pijn- of bewegingsklachten. Hij maakt gebruik van de effectieve behandelmethode E.S®, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kraken. Het Eggshell Systeem (E.S.®) is een zachte en subtiele behandelmethode die ervoor zorgt dat gewrichten beter kunnen bewegen en pijnklachten verminderen. Floris Eising is één van de slechts veertig manuele therapeuten in Nederland die werkt volgens het E.S.® Systeem. Hij helpt mensen uit de regio Hardenberg, Twente en daarbuiten om van hun pijn- of bewegingsklachten af te komen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u direct contact opnemen.

Wil je weten wat Eising Manuele Therapie E.S. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eising Manuele Therapie E.S. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eising Manuele Therapie E.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eising Manuele Therapie E.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Eising Manuele Therapie E.S. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eising Manuele Therapie E.S.

Bezoekers bekeken ook