Erwin's Pleintje

Erwin's Pleintje is een Restaurant gelegen aan Westeinde 53 in Vriezenveen.

Meer informatie over Erwin's Pleintje in Vriezenveen

Erwin's Pleintje is een eetcafé in Vriezenveen waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken op het terras of binnen in het café. Ze hebben een uitgebreide menukaart met allerlei gerechten, van schotels tot pizza's. De prijzen zijn eerlijk en betaalbaar. Als je liever thuis wilt genieten van het eten, kun je de afhaalmenukaart bekijken en de gerechten thuis laten bezorgen. Daarnaast kun je bij Erwin's Pleintje ook terecht voor feestjes. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen via telefoonnummer 0546 565 700. Het adres is Westeinde 53, 7671 EK Vriezenveen. Volg Erwin's Pleintje ook op Facebook voor de laatste updates.

Wil je weten wat Erwin's Pleintje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Erwin's Pleintje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Erwin's Pleintje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erwin's Pleintje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Erwin's Pleintje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Erwin’s Pleintje

Bezoekers bekeken ook