Evangelische Gemeente Hebron

Evangelische Gemeente Hebron is een Evangelische kerk gelegen aan Geerdijk 19B in Den Ham.

Meer informatie over Evangelische Gemeente Hebron in Den Ham

Evangelische Gemeente Hebron is een kleine kerkgemeenschap waar iedereen van harte welkom is. Het belangrijkste is dat iemand met een oprecht hart de Heer accepteert in zijn of haar leven. Elke zondagochtend om 10:00 uur is er een samenkomst in het witte kerkje, waar verschillende sprekers komen. De koffiekamer is te vinden aan de linkerzijde van de kerk. De gemeente erkent de Bijbel als het inspirerende woord van God en heeft als doel om de wijsheid van God bekend te maken aan iedereen. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten en persoonlijk te reageren of te bidden. Binnenkort starten ze ook met Bijbelstudie en bidstonden. De gemeente is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling en alle giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Wil je weten wat Evangelische Gemeente Hebron verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente Hebron of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente Hebron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente Hebron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Evangelische Gemeente Hebron reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente Hebron

Bezoekers bekeken ook