Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Twenterand PH Weitemansweg 45”

DeTwenterandgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Twenterand PH Weitemansweg 45”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat met ingang van donderdag 14 december 2023 gedurende zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt:   Het ontwerpbestemmingsplan “ Buitengebied Twenterand PH Weitemansweg 45 ”.   De planherziening heeft ten doel om door het slopen van sheds en overige bebouwing ten behoeve van de nertsenhouderij, het plangebied te herontwikkelen ten behoeve van woningbouw. In ruil voor de reeds gesloopte sheds is initiatiefnemer voornemens één compensatiewoning ter plaatse van het plangebied te realiseren. Binnen het plangebied zijn daarnaast reeds twee (bedrijfs)woningen gevestigd. De functie van deze bedrijfswoningen wordt gewijzigd naar reguliere woningen. Het identificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.1700.BPBGPHWeitemansw45-ont1.   Ter inzage en zienswijzen U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is vanaf donderdag 14 december 2023 in te zien. Stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen. Als u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwenterandgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twenterand, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwenterandgids.nl
Redactie deTwenterandgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twenterand
  2. f5ea1f77510f6ba4fb0ebde61d978c81

Gerelateerde berichten