Famm

Famm is een Wimpersalon gelegen aan Smitstraat 24 in Den Ham.

Meer informatie over Famm in Den Ham

Salonfamm is een beautysalon die gespecialiseerd is in het zetten van wimperextensions, wimperlift en gellak nagels. Naast deze behandelingen verkoopt Salonfamm ook fairtrade sieraden die met liefde worden gemaakt door vrouwen in Nepal, India en Indonesië. Deze vrouwen werken vanuit huis, zodat ze voor hun kinderen kunnen zorgen en tegelijkertijd mooie sieraden kunnen maken. Hierdoor kunnen ze een inkomen genereren en een betere toekomst opbouwen voor zichzelf en hun families. Salonfamm staat voor kwaliteit en goede service en gebruikt daarom alleen de beste producten in de salon, die vegan, dierproefvrij en EU geregistreerd zijn. Een afspraak bij Salonfamm is niet zomaar een bezoekje aan de beautysalon, maar een moment om echt tot rust te komen. Volg Salonfamm op Instagram en kom gezellig langs bij de salon in Den Ham, Nederland.

Wil je weten wat Famm verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Famm of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Famm? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Famm het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Famm reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Famm

Bezoekers bekeken ook