Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen

Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen is een Kinderopvang gelegen aan Linthorstlaan 14 in Vriezenveen.

Meer informatie over Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen in Vriezenveen

Fantaziehuis De Speelweide biedt kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan onder één dak. Er zijn direct plekken beschikbaar voor peuteropvang op maandag, dinsdag en donderdagochtend. De kinderdagopvang vindt plaats in een vertrouwde ruimte met vaste groepskrachten, wat zorgt voor een huiselijke sfeer. Er wordt gewerkt vanuit een protestants-christelijke levensvisie, waarbij ieder kind als uniek wordt gezien en hun talenten worden gestimuleerd. De kinderen worden bewust gemaakt van hun omgeving door regelmatig bezoekjes te brengen aan het bejaardencentrum Vriezenhof en het hertenkamp. Het doel is om kinderen tussen de 10 weken en 12 jaar op te vangen in een prettige en vertrouwde omgeving. Het kinderdagverblijf biedt leuke activiteiten aan, zoals knutselen en boekjes lezen, en er is ook de mogelijkheid voor dutjes. Na de lunch wordt er weer verder gespeeld totdat de ouders de kinderen komen ophalen.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Fantaziehuis De Speelweide - Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Speelweide – Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook