FGBeauty

FGBeauty is een Schoonheidssalon gelegen aan De Patrijs 33 in Vriezenveen.

Meer informatie over FGBeauty in Vriezenveen

Permanente make-up en medische pigmentatie bieden oplossingen voor verschillende schoonheidsproblemen. Met semi-permanente make-up kunnen wenkbrauwen, eyeliners en lippen worden geperfectioneerd, zodat je er altijd verzorgd uitziet. Voor de behandeling vindt er een intake-advies plaats om jouw wensen te bespreken en het beste resultaat te creëren. Naast permanente make-up biedt medische pigmentatie ook mogelijkheden om littekens, brandwonden en gedepigmenteerde vlekken te camoufleren of te verfraaien. Daarnaast kunnen nieuwe tepels worden getatoeëerd na een borstreconstructie. Voor elk soort litteken is er een persoonlijke aanpak en advies op maat. Naast permanente make-up en medische pigmentatie zijn er ook behandelingen zoals wimperextensions, wimpervolumelift en wenkbrauwen shapen om een stralende oogopslag en perfect gevormde wenkbrauwen te creëren.

Wil je weten wat FGBeauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FGBeauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FGBeauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FGBeauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar FGBeauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FGBeauty

Bezoekers bekeken ook